Кількість
|
Вартість
|
||
|
Системний фунгіцид для контролю комплексу хвороб плодово-ягідних насаджень та винограду.
• широкий спектр захисної дії;
• високоефективний проти багатьох збудників грибкових хвороб;
• стійкий до змивання атмосферними опадами;
• захисна та викорінююча дія;
• економічність та рентабельність застосування;
• ефективно діє при низьких температурах (5-8°С).
Норми витрат препарату
Культура | Норми витрат препарату, кг/га |
Яблуня | 0,3 - 0,4 л/га |
Персик | 0,3 - 0,4 л/га |
Виноград | 0,3 - 0,4 л/га |
Груша | 0,3 - 0,4 л/га |
Вишня | 0,3 - 0,4 л/га |
Слива | 0,3 - 0,4 л/га |
Черешня | 0,3 - 0,4 л/га |
Абрикос | 0,3 - 0,4 л/га |
Анілінопіримідини
Класифікація ВООЗ: 3 клас небезпечності
Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих робіт — 3 доби, для ручних — 7 діб після обробки
Сумісність:
Сумісний з іншими пестицидами та агрохімікатами, за виключенням лужних. Однак в кожному конкретному випадку доцільно провести тест на сумісність
Механiзм дії:
Має надзвичайно високу системну дію
Ципродиніл порушує життєвий цикл грибів, головним чином у момент проникнення і росту міцелію в рослинних тканинах, зупиняє біосинтез амінокислот. Він характеризується акропетальним та трансламінарним переміщенням
Спектр дії:
Борошниста роса, парша, кучерявість листя, клястероспоріоз, мілдью, оїдіум, моніліоз, сіра гниль
2
Норма витрати робочого розчину:
Плодові насадження — 500-1000 л/га, виноград — 500-800 л/га. Норми витрат робочого розчину необхідно вибирати в залежності від фази розвитку культури та ступеня розвитку хвороби
Особливостi застосування:
Обробку доцільно проводити при температурі в межах від 12 до 20°С та оптимальній вологості повітря. Не рекомендується проводити обприскування за 2 години до випадання опадів. Оптимальна фаза застосування – від фази зеленого конуса до цвітіння