24-25 жовтня у Полтаві відбулася дводенна міжрегіональна спеціалізована виставка «АгроПром — Полтава – 2018». На ній були представлені близько 50 підприємств, які працюють в аграрній сфері, а також наша компанія «Рось Агро-Трейд».

Наші менеджери презентували насіння гібридів соняшника сербської селекції нового покоління НС-Х-7370, НС-Х-1749, НС-Х-7634, НС-Х 7637.

Дана виставка є щорічною. Цього року проводиться вшістнадцяте. Вона збирає людей, які наповнюють вітчизняний ринок якісною продукцією.

На виставці були представлені експозиції із Києва, Дніпра, Миколаєва, Харкова, Кропивницького, Кременчука, Вінниці, Білої Церкви, Івано-Франківська та звісно, Полтави. Вони демонстрували сільськогосподарську техніку та засоби малої механізації для сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, дачних ділянок; зерноочисну техніку; комбікорми та обладнання для їх приготування; ветеринарні препарати, а також звісно насіння соняшника та мікродобрива де компанія «Рось Агро-Трейд» зайняла лідируючі позиції презентуючи гібриди соняшника сербської селекції нового покоління НС-Х-7370, НС-Х-1749, НС-Х-7634, НС-Х 7637 та мікродобрива Баст.

На цьому заході наші менеджери встановили ділові контакти з фермерськими господарствами Полтавської області. Полтавщина успішна в аграрній сфері не лише завдяки родючому чорнозему, а вагомим є і застосування технологій вирощування, якими ми поділилися з усіма, хто цікавився гібридами соняшника сербської селекції нового покоління НС-Х-7370, НС-Х-1749, НС-Х-7634, НС-Х 7637.

Ми вдячні відвідувачам, що знайшли час для того, щоб відвідати нашу компанію на виставці «АгроПром — Полтава – 2018» та бажаємо Вам високих врожаїв.