Квітка сонця, як приємно називати соняшник - це одна з найважливіших і поширених культур в нашій країні. Зерна використовуються для виробництва масла, також застосовують в харчових і технічних цілях. Це одна з найприбутковіших культур, яка останнім часом все інтенсивніше вирощується, але для отримання високих показників врожайності і мінімальних втрат, слід використовувати якісні гібриди насіння. Тому важливо придбати зерна у надійних виробників.
                   Ми пропонуємо придбати гібриди сербської селекції НС - Х - 7370, НС - Х -1749, НС - Х -7634, НС - Х -7637, які вирощуються за технологіями CLEARFIELD і SUMO нашими партнерами ТОВ «Seedtradeagro». Нове покоління насіння вирощується завдяки передовим технологіям. І тому аграрії отримають високі показники врожайності.

                    В черговий раз ми побували на полях наших партнерів ТОВ «Seedtradeagro» де ростуть гібриди сербської селекції НС - Х - 7370, НС - Х -1749, НС - Х -7634, НС - Х -7637. Тепер уже можна твердо заявити, що наші очікування з приводу насіння цілком виправдовуються.

               При необхідності, ви можете отримати консультацію у наших фахівців. Вони допоможуть розібратися в різновидах насіння гібридів і їх відмінних характеристиках, визначать терміни висадки, щоб ви змогли уникнути труднощів і проблем, а найголовніше -- отримали хороший врожай.

            Також ви повинні знати переваги при співпраці з нами:
• Весь товар - оригінальний
• Ми гарантуємо якість продукції
• У нас хороші умови для постійних і оптових клієнтів
• Вартість нашої продукції на сайті завжди актуальна, ми постійно оновлюємо інформацію і не розчаруємо вас застарілими цінами.

               Гібриди соняшнику які ви бачите на фото є кращими і конкурентоспроможними в Україні. Щоб переконатися в цьому, ми запрошуємо вас до співпраці, а також на семінар по даних гібридах який відбудеться 7.08.2018 в м. Біла Церква, детальну інформацію можна дізнатися в наших висококваліфікованих фахівців за тел. 067 120-71-90.